Våra faciliteter

Garage
Vi har ett garage med diverse verktyg för enklare reparationer av bil, MC och cykel.

MC-Garage
Vi har några platser för uppställning av MC.

Parkeringsplatser
Vi har 33 stycken parkeringsplatser, med tillgång till motorvärmare. Vi har även 6 stycken besöksparkeringar för gäster.

Cykelrum
I alla våra fastigheter finns ett väl tilltaget cykelrum. Observera att alla cyklar skall ställas antingen i dessa cykelrum eller vid cykelställen, (sommartid) uppställda utanför ingångarna.

Snickar- och hobbyrum
Vi planerar att bygga ett snickarrum i framtiden. I dagsläget har gammalt bråte forslats bort och planeringen fortskrider. Mer informationen kommer senare.

Släpvagn
Vi har en släpvagn med kåpa för som du som medlem kan låna.
Kom ihåg att städa den efter Er!

Redskapsbod
På baksidan av Vikingavägen 16 har vi en liten redskapsbod med diverse redskap för utlåning. Här finns även vår grill, Boule och Kubb-spel att låna. Din lägenhetsnyckel passar. Grillkol och tändvätska håller man sig med själv.

Festlokal
Vi har en stor festlokal som går att boka kostnadsfritt. Här finns en kyl, 18 stycken sittplatser, en TV och Fiber från Telia, kaffekokare och diverse köksutrustning. Det finns även en bäddsoffa för övernattningsgäster och toalett finns strax utanför i trapphuset.

Tvättstuga
På Vikingavägen 26 finns vår gemensamma tvättstuga belägen. Den har två stycken tvättmaskiner, en torktumlare, en centrifug, en matt-tvätt, en mangel och ett torkrum med avfuktare. För bokning se anslag i källargången.